مدیریت عملکرد سودآور است

مطالعهای از شرکت مشاوره منابع انسانی جهانی "دیولپمنت دایمنشنز اینترنشنال" (DDI) که در زمینه رهبری و انتخاب مدیران تخصص دارد، نشان داد که مدیریت عملکرد موثر است.
سازمانهایی که سیستمهای مدیریت عملکرد رسمی و سیستماتیک دارند، 51 درصد بیشتر از سایر سازمانها در زمینه مالی عملکرد بهتری دارند و 41 درصد بیشتر احتمال دارد که در زمینه رضایت مشتریان، حفظ کارکنان و سایر معیارهای مهم عملکرد بهتری داشته باشند.
سیستمهای مدیریت عملکرد ابزاری کلیدی هستند که سازمانها برای تبدیل استراتژیهای کسبوکار به نتایج کسبوکار از آنها استفاده میکنند و بر "عملکرد مالی، بهرهوری، کیفیت محصول یا خدمت، رضایت مشتری و رضایت شغلی کارکنان" تأثیر میگذارند. 79 درصد از مدیران عامل نظرسنجی شده در این مطالعه گفتند که سیستم مدیریت عملکرد پیادهسازی شده در سازمانهایشان استراتژیهای فرهنگی را هدایت میکند که "منابع انسانی را به بهرهوری حداکثر میرساند."
بر اساس این نتایج، تعجبآور نیست که مدیران ارشد شرکتهای فهرست شده در لیست بهترین کارفرمایان روزنامه ساندی تایمز در بریتانیا معتقدند که مدیریت عملکرد یکی از دو اولویت اصلی مدیریت منابع انسانی در سازمانهایشان است.
با اقتباس از مارک تواین، میتوانم با اطمینان بگویم که مرگ عملکرد به شدت اغراقآمیز بوده است.
اگر به حوزهی جذاب و پیچیدهی مدیریت عملکرد علاقمند هستید و میخواهید در یک دوره فشرده از جدیدترین رویکردها و راهکارهای این حوزه آشنا شوید و همچنین چارچوب و مدلی فرآیندی جهت طراحی و اجرای سیستم مدیریت عملکرد در سازمان خود را یاد بگیرید، در مسترکلاس کانفیگ مدیریت عملکرد با تدریس دکتر علی اصغر امیری شرکت کنید.
یا اگر میخواهید در سازمان خود سیستم مدیریت عملکرد افراد یا کسب و کار را طراحی و اجرا کنید و نیازمند مشاوره در این خصوص هستید، با کارشناسان آرسا (آکادمی رفتار سازمانی) در ارتباط باشید.
رفرنس؛ کتاب مدیریت عملکرد به زبان ساده (Performance Management for Dummies)